Saturday, September 12, 2009

i would not ever become a shallow person

Photobucket

dress - orange / skirt worn as a outwear - romeo and juliet couture / shoes - custommade /

bag - vintage channel / belt - unbranded / scarf - vintage

Photobucket


Photobucket

15 comments:

Julls said...

LOOOOOOOOOOVE the scarf !

u-ung said...

love your outfit..gorgeous!! they look perfect on you..

little miss jessica said...

love the bag! =)

Marcella Caroline said...

I think i have that scarf too, hm..it's look a like.
pretty shoes :)

INBERT StreetStyle said...

febriii.... I like your scarf vintage, iya gw diUPH kedokteran jg angkt'06 hehe... Gw udh jarang kekampus tengah jd jarang ketemuan ama jessica jg hehehe...km maen donk ke UPH nanti contact2 ya say,ok2. Selamat menikmati cadafer yah hahhaa... Bauuuuu... Bau formalinny gak tahan cuuuy... hehehe...

Nana said...

your welcome
and i just want to say
that scarf is gorgeous
=D

t a l i s h a said...

love the whole combo of this look feb! yaampun sprinkles tuh maniss bgt.. plg yg mnding cm red velvet hehe.. mkn 1 suap icingnya bikin eneg.. hahaha.. disini gw blm bli timbangann,, jd gtau d turun ap kgk.. tp asem bgt kmren gw d sf k old navy, tus pas msuk mba nya blg "the kids section is on the left".. lgsg ma2 gw ktawa.. hahahahhaha rese.. tp k old navy gw jd inged lo n kaos favorit lo hehehe.. aduhh makin cakep n girly aj deh.. kangen msakan indo nih gw.. jd vto2 lo mayan bikin ngiler =p

Yofany said...

i love your blog ! so gorgeous! i'm linking you as my inspirasion. LOL

febrina utami putri said...

julls : thanks!! it's vintage

uung, jessica, nana : thanks darl!!

marcella caroline : masa sihhh? itu beli di pasar senen hihihi.

yofany : wow thanks a bunch! it's a good thing if my blog inspire you xD

INBERT StreetStyle said...

Udah sih gw kepengen jadi spesialis anak gitu atau gak OBGYN(kandungan) hehehe... Gw klo udh yg namanya praktek Anatomy Damn it bgt deehh... Paling ribet sendiri. Kmu pake masker sama gloves aja biar sedikit nyaman syg jg loooh klo kmu gak pegang mayatny soalny kan itu buat km belajar jg biar km tau blood supply nya lewat mana aja truz sama muscle2nya jg, ok gud luck yah bebz... Skrg module pertama apa feb?? Klo ada apa2 loe contact2 gw aja yah siapa tau gw bisa membantu hehehe... Maen2 keUPH say....

Devi Yolanda said...

it's really cute!! :)

F i K a said...

cute outfit :)
the black outwear is a skirt?? woow..you make it look good :)

evelynpy said...

wow...love your polka skirt so much...

michelle_ said...

i like the pops of red in your black and white attire :) very refreshing !

http://glistersandblisters.blogspot.com

febrina utami putri said...

thanks all!! sweet kisses for you all!!!