Sunday, March 14, 2010

laces all the way

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

46 comments:

Nora said...

duhh..ade lu lucu banget didandanin kyk gitu. hehehe.. =))
love the shoes..

djhanq said...

super cute :))

lalita tian said...

aww how cute she is!
sepupu u feb? awww! luucuu

Leah said...

She is so cute... who is this little girl? xoxo

ForeistCage said...

cute!:D

♥♥♥
ForeistCage

vonny said...

wah..super cute!!!...
calon" modis... :))
haha...

joninel said...

lucu!!...visit mine??

bella francisca said...

ihh ddnya lcu bgt :DD
btw, ad yaa lacey blazer skecil itu? hihi =P

xoxo bee <3
http://missingbee.blogspot.com

sii miemi said...

ade feb??
lucu.... bikinin aja blog buat dia hehe biar kyk audrey-fashion baby hehe...

check my latest post and leave me a comment
xoxo

Eva Silviana said...

Ohmygat feb ademu lucu sekaliiii!

A N A S T A S Y A said...

geeezzz, adik lw cute banget feb!! buat gue yaa hehehehhe....

selly octavia said...

your sister is so cute... haha.. maybe someday she'll be a fashion blogger too.. :))

come and visit me
butterflyonthemove.blogspot.com

lolichocopop said...

wahaha. CUTE !

Dewi Sutjiati Lestari said...

gue duduk di dalem feb..
beberapa kali gue liat elo.
mungkin lo nyadar "ih apa deh tuh cewe liatin gue mulu.."
maap ya :p
abis penasaran itu beneran febri atau bukan hehhe
what a small world :)

scraps said...

she looks so cute who is she
wat is her name

u-ung said...

your little sis is so cuteeee!!!the youngest sister yah feb??

Anita Putri said...

ya Tuhannn dd lo lucu bgt feb..hahaha gemes pgn gw cubit cubit blh? haha

Ladyulia said...

wiiiiiiiw
itu adek akmu ya???

cute banget
kayak kaakaknya
;D

XOXO
http://ladyulialogy.blogspot.com/
Yulia Rahmawati

F i K a said...

feeeb..lucuuuu bgt!!! sama kayak kk'nya yaa..hihihi

chat said...

激情情色寫真美女自拍辣妹自拍正妹自拍美女走光辣妹走光正妹走光脫衣秀脫衣走光色情自慰自拍成人全裸打炮打手槍打飛機巨乳巨奶女優大奶性交性愛淫蕩淫慾淫亂淫婦淫妹淫叫淫水淫女情慾情色

RiaTii said...

itu anak lucu skali feb !!!!
tembem >.<
dd lu kah ? ahhahahaa.
lacey nya lucu. spatunya love the color.

diana! said...

cute!!hhhaa


new post>www.callmediiiyn.blogspot.com

Kalyana. said...

she is so pretty and sweet .
love the ankle boots too :)

XOXO
LaPetiteChateau

Steffi Santa said...

whose sister is she? awww she's cuteee!! what a lovely "generasi penerus bangsa"! <3 <3

- t h a m i a - said...

ya ampun lucu banget! mrip sm nathalie. itu yg jd stylist cici yh? haha. lucuuuu =)

devishanty said...

how old is she? bikinin blog biar jadi fashion blogger termuda hahahaha..

joninel said...

feb..ur sister...very cute..

heyy...for all of u...there is a bad news from Prada in Japan..Prada Tokyo....

for more...visit my blog..thx...

t a l i s h a said...

cuteeeee abis!!! hhahahahahah lo sih bs jd stylist bgt!

Veren Lee said...

OMG! Lucu bgt ci adiknya d dandanin.hahahhaa. :P

stellectism said...

your little sister is beyond cute feb! pretty and sweet (: does she fits to your clothes size? haha

bella francisca said...

hey, komen yg ptma slh komen yah? hahaha :D
ur welcome :) srius ddmu lcu bgt x)

xoxo bee <3
http://missingbee.blogspot.com/

lalita tian said...

yaampun lucu abiiis. hahah.
iee di rooftop. hyahaha. kalo foto sering diliatin org" malu abisan gw. :p

- t h a m i a - said...

hehe gtw deh, kegnya sama2 mrip. kalo d prhatiin mrip cc jga haha. dd nya pasti calon2 modis tu hoho. thanks for your comment, check my new post. thanks :)

Anita Putri said...

hai cinta cepet bgt ya gw blsnya,pas bgt lg online, dia itu my ex-boy tp ttp jadi bestfriend krn kita tmnan dr umr 5 thn sih.haha,tp gw masih syg ma dia..*curcol* okey
yup dia memang ganteng.hahaha

Karoline said...

Thanks for your comment! cute:)

kiss me quick said...

wow that is so CUTE! that little girl has more style than me ^^.

I just found this blog and I'm quite surprised. I love the gossip girl shoot!
Great job!

xxx kissmequick

navee said...

hi
how was ur day

RiaTii said...

hahahhaa kamu sih gk dateng. kan seru kl blanja bareng.
next time ya sayang (:
calon dokter emank sibuk hihihi.
duh tetep imutan adek mu donk feb. wkakakkaka.

Anita Putri said...

tmnan dr umr 5 thn terus kita suka2n dr umur 8thn terus dari suka-sayang ,dan gw sih tetep syg klo dia udh ada cewe lagi :( hik hik..dulu gw juga prnh kok pisah ma si joy ini dia ke las vegas nah pas balik itu kita jadian deh..begitulah.hahaha

piping said...

pebriii sayanggg, ah gileyy dd lu di bully2 sama lu, hihih. enak sekali punya dd yg bisa di bully, dd2 ku pada gamau di bully2 semua sih :(

sebal saya kemaren lu ga ikut, erghh, i missss u a bunch, peb!!!

*muacchh

michelle_ said...

hahah ini ade lucu drmn lg nih ?
bntr lg kek nya punya blog jg kek natz . hehehehe

thanks much for the comments dear !
visit - follow - comment me back at..
glisters and blisters

Term Papers said...

Excellent entry! I'm been looking for topics as interesting as this. Looking forward to your next post.

nonayck said...

luucuu bangett :) a very cute girl , lucu juga spatunya ..

Abysm said...

cute :)

come and check out my blog :
http://anbiyasmine.blogspot.com/

yiqin; said...

Linked you back :D

AlvianaKalin said...

Gila febbbbbb adek lucu abis!! dia pasrah aja tuh lu dandanin? hahahahaha..
btw long time no see! kangens nih akyuuu