Thursday, March 18, 2010

KISS ME WITH YOUR EYELASHES TONIGHT

ARRGHHH i forgot to post this! hahahaha it's taken in the 21th of february and this was my birthday treat at Waraku, Grand Indonesia. i once posted about the birthday presents they gave, if you remember. i'm trying to minimize the quantity of photos by editing it all together in one. i actually love this post looks, i think it is fresh and brings new style to my ussual-boring-ordinary looking blog.



no more talking, enjoy the photos then!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

29 comments:

Anita Putri said...

heiii,, lucu semua nih lo sama temen lo,hihi :)
bagi dong cin2nya feb..btw gw mungkin ke jakrta loh tgl 28 gitu .

Leah said...

What a fun get-together... happy belated birthday to you. xoxo

piping said...

stres peb, ga kebuka smua fotonya :(
woww, cantik2 smwa yah, cincin lu banyak bgt sehh. bagi2 gua donggg. bwakakaka :DD

sii miemi said...

ihh mau dong cincin nya feb..
:P
u all look cute
xoxo

A N A S T A S Y A said...

you look lovely, feb!!

lalita tian said...

hahahaa foto u ama temen u pas lagi melet2 kocak feb!
mantep2 oii potonya, ;9

Nora said...

selalu wow kalo lyat cincin lo. bagi dong koleksinya. =))

you look gorgeous with those outfit. jadi makin cinta deh saya. hahahaha..

Love,
Nora

A N A S T A S Y A said...

replying ur comments on my blog:

gw foto dirumah kok itu feb :D, di kamar tamu...

Patricia S Boedidarmo said...

CUTE!!

loveloves
missypatricia.blogspot.com

Veren Lee said...

foto2nya keren! :D

joninel said...

love it!!...

INBERT StreetStyle said...

feebb... Kereennn kaluungnyaa, Love it hihiii... By the way I gave you an award.
plisss take it from my blog..

xoxo.
INBERTstreetstyle

Tabitha said...

ahhhh..love the lacey!!!
cantik banget :D

beauty splashes

bella francisca said...

hey, love your nail polish :D
its soo creative x)

xoxo bee <3
http://missingbee.blogspot.com/

lolichocopop said...

waw i love the layering necklace and just so you know i bought skirt which is seems like yours :D

- t h a m i a - said...

i love love your photos! are them edited in the lighting effect? i super love your rings, bracelets set combination, cutey nail polish :) im into your awesome layering necklace, eveything! haha you're just too great in accessorizing :D

vulkania said...

I loooove your lace cardigan. Where is it from? And the owl ring is simply cute :3 happy belated birthday! :D

INBERT StreetStyle said...

Iyaa.. Udh lama feb udh 3thn gw hihii... Gw lg ujian block Gastro+Kidney nih 1minggu, pusiiing feb... Loe skrg masuk Block apaan sih feb??hehehe...

Susan said...

love all the photos :]
thank you for your comment yah!
keren banget accessories nya ci!

bella francisca said...

[reply from my blog]
hihi ia tuh belinya d stroberi hahaha. sama bgt tuh, mnurut gue itu jg ccin trlucu, wlaupun murah tp rsanya beda sm cincin" stroberi lainnya. yg lain tuh cpt item/karatan, yg ini kyknya baik" aj gtu. hahaha. itu ripped leggingnya kalo mau buat hrs d pke dlu, jd tau gmna hasilnya, prtma jdnya tuh jga jlek pny gue =P tp gue pake trs d gnting br mending deh hehe. studsnya dksih itu, tp klo mau beli d psr mayestik ad bnyk :)

xoxo bee <3
http://missingbee.blogspot.com

Yofany said...

sayongg
pake bb yahh? minta pin donk
winkwink*


HUELICIOUS

t a l i s h a said...

nice pics feb.. love the necklace and your shoes.,.. btw jgn lupa foto magazinesnya yhaaa feb hehehe..

btw nih gw mo crta dsni biar si jenoy kgk bc.. ih gw ditindas dibully mulu tau gag sm dy! hahahaha.. kyk gw kan pake bando pita, diturun2in terus sm dy.. rmbut gw diacak2.. spatu gw diumpetinnn.. duh gw gag ngerti nih gmn nasip gw next month 1 mnggu sm2 dy terus sekamar pula. pngen gw taro kancing dmn2.. do u hv any idea? lol..

t a l i s h a said...

nice pics feb.. love the necklace and your shoes.,.. btw jgn lupa foto magazinesnya yhaaa feb hehehe..

btw nih gw mo crta dsni biar si jenoy kgk bc.. ih gw ditindas dibully mulu tau gag sm dy! hahahaha.. kyk gw kan pake bando pita, diturun2in terus sm dy.. rmbut gw diacak2.. spatu gw diumpetinnn.. duh gw gag ngerti nih gmn nasip gw next month 1 mnggu sm2 dy terus sekamar pula. pngen gw taro kancing dmn2.. do u hv any idea? lol..

Abysm said...

love that lacey outer and all the acc
nice blog btw

devishanty said...

yummmmmmmm! happy belated birthday :D

Patricia S Boedidarmo said...

yes im indonesian hehe :D
thankyou yaa udah linked my blog
and thankyou for the lovely comments..
looking forward to your next post :D

loveloves
missypatricia.blogspot.com

INBERT StreetStyle said...

Iyaa.. jd pas semester 2 itu gw baru married feb, setelah itu gw cuti 2thn, nah sekarang gw belum masuk pra-COAS gitu,gw masih semester6 jadi 2semester lg gw baru Dokter Muda deh ahahaa... Semoga aja nilai gw lu2s semua,amieennn... Iya semangaattt ya feb kuliahnyaa hihiii... Kpn nih mau main keKarawaci?? Ayooo main2 yuuukkk hihiii...

camerafilmroll said...

Your owl ring is so cute!

Kalyana. said...

great photos and lovable hang out :)
owl and rose ring-ny bagus . f21 bukan ?

lapetitechateau