Wednesday, June 10, 2009

today is a happy day

b

tank - forever21 / skirt - seventeen / shawl - unbranded/ shoes - custommade

14 comments:

t a l i s h a said...

feb, kamera lo apa sih? btw spatu yg d post sblm ini yg lo tny2 which shoes yg lo pake, tus anwernya no. 3 kan yg high heels, nah itu bli dmn? baguss.. hehehehe i like ur denim skirt and how you put on that shawl =)

rachel inez fransisca said...

shawlnya bagusss dehhh

febrina utami putri said...

gua ga tau seriny apa. nikon yg semi slr gt, pixelnya gede. hehe. udah agak lama c kameranya, udah bocor batrenya, haha. bli di taiwan itu, bgs2 brg taiwan, murah lg, hehe. thanks shaa xD

u-ung said...

you make the shawl works perfectly!!!
great idea..

ishopthestore said...

febrina, could you please tell me your e-mail?

febrina utami putri said...

febrinautamiputri@hotmail.com

caramelle said...

love ur shawl! x)

Venezia Lowis said...

keren shawl na... =D
gue link ya blog lo.

ryryn said...

iaa stuju ama tal
haha
spatunya baguss ! :D
spatu yang di post ini custommade dmn c ?

Shanen Arantza Kurniawan said...

woohooo blogwalking !! :D
nice blog anyway :)

Shanen Arantza Kurniawan said...

you are linked , babe :)

Talita said...

hey there! fashion blog walking :)
wow you put your shawl in nice way. love it

febrina utami putri said...

thanks girls!! ini custom di kboxstore, itu ada kq linknya di blog gua, haha

Talita said...

hey do you mind if you check ut my blog and maybe want to exchange link ?